Tuesday, March 15, 2011

Bebas sebelum terikat..

kawan: kau tahu,aku sudah tak percaya dekat dia.
aku     : kenapa pula?
kawan: Aku baca semua emel dia dari tahun 2009 kepada perempuan lain
aku     : wah.mana kau tahu katalaluan dia?
kawan: aku teka sahaja.dia biasa suka guna no XXXXX..
aku     : sengalsemudah itu?haha.apa yang kau jumpa dalam emelnya?
kawan: paling aku sakit hati bila baca


From: Afiqa Comel Sangat <afiqacomel@psikomail.com>
To: kfc CheMat <cikdotdot@chillmail.com>
Sent: Thursday, 6 January 2011 8:49:16
Subject: Re: Rindula
nape u kene balik sane?u ade buah hati kat sane ke?  
susah la kita nak manja-manjajumpa macam selalu..=(
I tak suka la jauh dengan u..

aku    : bukan aku tak kenal dia[KFC] tu..mereka cuma melepak sahaja..
            Karaoke,wayang ataupun boling..
kawan: kau sebelahkan dia kan?
aku     : Tidak.Tapi itu penilaian aku.

Susah nak cari ni..

Hendak disangkal bukti yang nyata?gilakah kau?
Kalau hilang rasa percaya dia pada kau..bukan salah dia juga
Bila ini terjadi..haruskah kau meneruskan perhubungan lebih jauh..lebih terikat?
Kalau ada niat.kau berubahlah.

Meski dimulut dia memaafkan kau..Tapi dihatinya tetap ada sekelumit
rasa tak percaya..Kau?cuma mampu untuk meyakinkan dia..

Indah says: Kalau kau cari kecurangan dia..kau pasti akan berjumpa..Boys will always be boys.=.=

7 comments:

noor haNISAh said...

"Meski dimulut dia memaafkan kau..Tapi dihatinya tetap ada sekelumit
rasa tak percaya"

SOKONG WITH THIS STATEMENT!!

Indah Fallen said...

seperti parut dileher embok..
wpun lukanya sembuh..masih terasa kesumatnya terhadap kamawas~

HEROICzero said...

ini entri yang bagus. pokok nya, kau sudi atau tidak 'maafkan' dia. kalau masih ada sedikit rasa tak percaya, jangan pernah kau maafkan. kerana sooner or later, pasti ini akan dibangkitkan.

kan?

*senyum*

noor haNISAh said...

oh embok~~

Indah Fallen said...

thanxs hero~nasihat yg baek*senyum*
nisa:kalaulah embok boleh merempit smbl pki cermin mata~

HEROICzero said...

semua benda, ambil masa kan. tinggal cuma jangka masa. take 'ur' time. =)

Si Gades said...

betul kata indah "Boys will always be boys."..