Monday, March 21, 2011

Bermula sebuah epik..

Babak#1
Kau sedang berehat sambil menonton ASTRO
Siaran 105,Ulangan Raja Lawak Musim ke-5

Kau     :Mana datang makanan ni.Siap dalam mangkuk lagi.
Kawan:Awek aku anta tadi.Aku demam hari ni.
kau     :Oh ye ke.
kawan:Awek kau pandai masak tak?Eh,lupa.kau mana ada awek!haha
kau     :*sentap!*

kau masuk bilik

kau      :Tonga,jom jogging
Tongga:Aku kene pegi minum dengan @#$%&*[awek].
kau      :baeiklah.
Tongga:cube kau ajak amer kudin ke..anipah ke..

Kedua-dua mereka itu kelihatan tengah tersengih-sengih mengadap
laptop dan pc masaing-masing.pastinya sedang chat bersama awek@menonton 3gp.

Berbekalkan muka yang iras-iras Iqram Dinzzly,
Kau dengan cepat mengayat mana-mana awek yang ada..

Mereka kata dia hanya terdesak.bukan bersungguh-sungguh

Babak#2
Sippin sizzurp in my ride,
in my ride, like Three 6
*bunyi nada dering*

kau     :hoi jibauk!kau kat mana?
kawan:aku kat Barralicious la..Jom lepak!
kau     :Kau tunggu sampai aku datang.

Sesampainya kau di restoran yang katalaluan wifi nya susah untuk diingat
Terlihatlah awek-awek yang secomel Lisa Surihani dan seseksis Wilma Mohammad

Kawan:Aku kalau datang Shah Alam.Nafsu memuncak selalu..
kau     :Kau gila seks!haha.
kawan:Aku nak cari stokawek la..

Mereka kata dia pemain[baca player].Cintanya hanya dibibir sahaja.

Babak#3
kau terasa Facebook sangat membosankan hari itu..
Cursor dihalakan ke account>logout..tiba-tiba

Ding!Ding!
Puteri Kayangan..hmm..Sudah lama kau memerhati[baca stalker] dia..
^_^:awak busy ke?
=.=:ish..tade la..sihat ke?x g dating ke?
^_^:hmm..kitorg dah clash minggu lepas.
=.=:la..cmne bleh jd cmtu?
^_^:Malas dah nk ingat..wekend ni awk free x?jom movie..
=.=:cuuun!
^_^:thanxs dear..

Tanpa berfikir panjang.Kau yang seiras rasaksa hodoh,mula memasang angan-angan
untuk hidup berpasangan.

Mereka kata dia hanya mahu berpaut sementara..

Perjalanan mencari cinta sejati


Kisah cinta kau bermula dari babak yang mana?Cuba kau ingat balik.Apa sebab
kau bercinta dengan dia.kalau macam babak kat atas ni,kau memang kasihan..
by now,mesti kau dah mintak clash@dah kene dump!kan?kan?haha

Adakah kau berpasangan kerana kau terasa tercabar?
Adakah kau berpasangan kerana nafsu yang memuncak?
Adakah kau berpasangan kerana kau perlukan tempat bergantung?
Adakah kau berpasangan kerana Blablabla..

Kisah cinta kau.Itu pilihan kau.Kepada para psikopat yang sedang hangit bercinta
Semoga berkekalan..ha ha ha.


"Jangan pernah menghakimi perjalanan sesebuah kisah cinta,
Jika kau tidak pernah berpijak disetiap denai yang pernah mereka lalui"


9 comments:

_FiQa AiN_ said...

aku sgt like yg ni...
haha...awesome...

Indah Fallen said...

Thanxs like..=P
Tapi tetap dikritik akmal..haha
selagi kritikan membina aku terima dgn hati terbuka..

Si Gades said...

babak 1 sangat menarik aku rasa ..
(prof sentap hati mak nak)

Indah Fallen said...

sentap sokmo la..haha

Si Gades said...

segalanya terpancar di babak 1..
pehal nama mereka sgt pelik?

Indah Fallen said...

sume watak didalam psikopat chenta ini
adalah khayalan penulis semta-mata..haha

noor haNISAh said...

babak 1, pelakonnyer mcm knal2 jer semua~~~ ^^

Anonymous said...

demm..kami hanye jd pencacai je dlm citer ni~

Si Gades said...
This comment has been removed by the author.