Monday, March 21, 2011

Korban Cinta Jijik

Ibu :abang balik tak cuti seminggu nanti?
kau :Tak balik la ibu..abang ada aktiviti.
Ibu :Oh..Duit belanja ada lagi?
kau :Tinggal sikit la bu..Nak pakai untuk aktiviti tu nanti.
Ibu :Ayah belum dapat duit dia bertukang rumah pak samad.
kau :cepat sikit ye ibu..
Ibu :Iyelah..Abang jangan lupa solat..belaja rajin-rajin..Ibu doakan abang.
Kau :jangan lupa kirim duit tau..bye2 ibu..

Cuti semester semakin hampir..Kau bukan ada acara atau aktiviti wajib sebenarnya.
Kau penipu.
Kau yang rancang percutian ala-ala bulanmadu[baca honeymoon] yang ditaja penuh
oleh keringat ayah kau.Kau memang banyak duit kan.

Kau :bby nk g hanimun mane cuti ni?hehe
dia :ingat nak g pangkor la syg..boleh?
kau :duet u ade bape skng?
dia :tggl rm30 je..boleh u sapot i?
Kau :bby punya pasal sume boleh.Ape salah bekorban demi org yg sy cinta kan..hehe
dia :sweet la syg ni..ilysdfm[i lep u so dem fucking much] muaxh23x
kau :ilysdfmt[i lep u so dem fucking much too] muaxh23x gak.

kasih ibu..


Jijik aku bila dengar mulut kau tuturkan perkataan korban dan cinta.
Berani kau sebut perkataan korban dan cinta sedangkan kau tak tahu apa-apa pasal itu.
Bagaimana korban ayah pada kau?
Kasih ibu ada kau hargai?

Harap-harap kau tak tersesat jauh..menyimpang hanya kerana cinta palsu..

7 comments:

noor haNISAh said...

like!!

Indah Fallen said...

^_^

HEROICzero said...

lama tak datang sini. sibuk. maaf.

yea. korban kau kan? korban kau kan? korban kau kan?

kau ulang lagi, sumpah aku bagi penampar.

sungguh ilysdfm itu akan jadi pesta fucking.

bergembira kau. selagi hidup.


*kawan aku, pernah tipu ibu dia, kata mahu buat assignment. guess what? assignment dia pada date 14february. HAHAHA!

dia dan kekasih hati ke Genting. dalam perjalanan, tayar pecah. terbabas tepi. x cedera teruk, masuk hospital. ibu dia gegas ke hospital. dan yeaaaaaa kantoi!

*senyum*

Indah Fallen said...

tak berkat beb tipu parents..ade yg lucky enough..xpnh kantoi..
tp,kalau kantoi awal tu..tuhan syg kat kau org..hmm..

HEROICzero said...

Indah Fallen, apa pilihan kau. mahu Tuhan sayang, atau mahu lucky enough?

hehe.

aku sendiri lebih cenderung mahu ke 'lucky enough'.

sighhh~

Indah Fallen said...

Dah lucky enough selama ni..haha
risau pula..

HEROICzero said...

gud luck! HAHAHA